100227

Tjjaaa! Ska sova snart. Skööönt!! Igår orkade inte min kropp iväg någonstans pga att mitt psyke drog i det så hårt. Men efter en härlig arbetsdag på Gyllen (skämt o sido) så orkade jag mig i väg till stan för att fika. Ne, men även om det är jobbigt att jobba så måste jag erkänna att det sliter på kroppen men hjärnan får en paus tycker jag.

Jag fikade med Sara, Johanna & Olivia. Tanja, Patte & Paula de dissarna dissade ;O Det var en trevlig fikastund. Träffade en glad Alice också som smittade av lite av sin glädje på mig...

Ja...hm, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, jag märker att det blev lite flummigt, jag är så jävla trött hahaha xD peace and love gott folk! (när jag ändå är inne på hippiespåret) oj, vad jag flummar. Eller så tror jag bara det. Här är i allafall en vacker bild på mig eftersom jag inte tog kort ikväll.

Är det bara jag som tycker jag är lite lik Judith på den här bilden? Kolla på håll. Visst är det lite likt? (Tänk om ingen svarar, så tragiskt, haha)
(Nu läste jag igenom inlägget. Det var visst inte så flummigt, men i vilket fall är jag trött, puss)


100226

Jag saknar dig och du borde veklligen höra av dig trots att du tänker..




100226



Funderar på vilken jag ska köpa... :)

100226

Jag kommer inte ha någon stor budjet att leva på nästa månad. Jag har räknat på ett ungefär hur det kommer se ut det kommer inte bli en krona över till kläder, smink, skor, mat/fika osv. Allt kommer gå åt till mobilräkning, cigg & spara inför resor. Så därför fortsätter jag att drömma :D idag är jag riktigt sugen på det här =)


Snön smälter ute btw :D (y)

100224

Jag längtar stööört mycket till sommaren för då är det här huset vårat :D Det ligger i Spanien och jag är inte säker men jag tror det ligger nära Malaga. Men visst är det underbast =) ? Vi kommer betala ca 1000 kr för det var.




gaaaaaaaah! :D

100224

Jag vill ha pengar så jag kan göra piersa mig mer ;D


Smiey

surface (fast vågrätt)

och tragus =)


100219

Eftersom jag försöker undvika att plugga så visar jag upp de kläder jag är sugen på att ha =) drömma kan man ju alltid göra..


100219

Jag är i full gång med att packa! Vet inte hur allting ska få plats. Som vanligt är det väl jag och fia som har mest packning med oss. Simon, Magda & Elma är på väg hit snart och innan ska mamma och jag hunnit till stan och växla pengar. Imorn klockan 2 går bussen från Ryttargårsdkyrkan till Oppdal ;D Massa kul folk ska med. Det kommer bli bäst. Hemma igen nästa fredag . pussss!

(Så hade min dag sätt ut ifall de inte hade skitit i skidresan det här året. Istället ser min dag ut såhär:)

Jag har skrivit 17 ord på min historia-uppsats. Den ska vara klar på söndag kl 12 på morgonen. Ja, Simon, Magda & Elma kommer sen annars händer väl inget speciellt. Jag orkar inte göra något ikväll som att åka till stan eller gå på någon fest men jag kanske hänger med till Agnes en stund iallafall. puss.






Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh! :@

100219

Jag drömde att jag hade vräkt i mig massa mat och var tvungen att kräkas, det gjorde ganska ont. Men drömmen visade sig komma från verkligenheten. Jag vaknade utav at jag satte mig upp med ett ryck. Ni vet, som i filmer. Jag mådde inte illa som jag trodde i drömmen utan det smärtade i mitt bröst, där hjärtat sitter. Visste inte vart jag skulle ta vägen, det höll på i en minut, men till slut gick det över. Haft ont i hjärtat de senaste dagarna när jag spytt, hostat eller gjort liknande rörelser. Lite läskigt det där.

det eller det

Jag har lite halvtråkigt

Mc donalds eller burger king
blondiner eller brunetter
surt godis
eller salt godis
Stockholm eller Göteborg
Kaffe eller te
Desperate Housewifes
eller gossip girl
scrubs eller how i met your mother  - Jättesvårt val!
blåögda killar eller brunögda killar
utekväll
eller myskväll
julafton eller nyårsafton
ge eller få - tkr om att ge oxå :p
Britney Spears eller Lady gaga
personlighet
eller utseende
pengar eller kärlek
chips eller ostbågar

Vissa saker gick inte välja på.

(Listan är tagen från Kenza, från ett gammalt inlägg. Ändrade lite dock.)


100218

Jag längtar stöööört mycket till sommaren, som de allra flesta svenskarna gör. Jag är trött på vinterkläder. Vill ha de här söta prylarna, värme och ledigt från skolan!


100218

Tredje veckan i rad jag är sjuk. Denna gången åkte jag på maginfluensan och feber. Pratade om det häromdagen och när man talar om trollen....
Min lillasyster låg och spydde i söndags natt jag började spy i tisdags natt. Vaknade först varje timma för att kräkas typ 5 gånger, sen varann timma för att kräkas vattnet som var det enda jag kunde kräkas. Det sista jag åt innan jag kräktes var semla. Jag tror inte jag kan äta någon semla mer i hela mitt liv. Men nog om smaskiga detaljer. Eller nae förresten. Jag har inte spytt sen i onsdags morse, men idag känns det som att min mage innehåller gelé. Jag mår illa. Har inte ätit alls mycket. Jag känner mig jättesmal och jätteohälsåsam. Det känns som jag har blivit grå också.

Men snart är jag nog frisk igen! Hoppas ingen av mina vänner har blivit smittade av mig för då lär jag få dåligt samvete.


Btw så är min svarta kjol borta, säg till mig om jag glömt den hos ngn =)


prinsesskalas!

Äntligen hade jag min 18-årsfest. Det blev lite annorluna än vad jag hade tänkt från början. Jag hade tänkt hyra en stor lokal, bjudit alla jag känner och även fler. Bar, dörrvakter, scen, strippstänger och strippor skulle ingå. Men jag ändrade iallafall till att ha festen hemma, med endast tjejer och alla var prinsessor =) Men nu får bilderna tala.


Här lär vi oss stripptease ;) Susanna lär oss















100212

Tjaa!!
Jävligt jobbig och stressig vecka. Massor att göra i skolan och jag har dessutom varit sjuk igen. Så därför är jag fakttiskt hemma trots att det är fredag - tror inte det har hänt innan. Alla är dessutom på Angel's delight och sånt har jag inte råd med.
Mitt huvud värker, tänkte bara uppdatera. Ska vila lite nu tror jag, hur man nu gör. Sova är en sak, men vila? Imorn ska jag jobba men sen blire FEST här hemma (; och jag mitt dumas tog för givet att Angelica inte kunde komma så jag bjöd inte henne, great (y)


100209

Tjaaa! Tänkte lägga in ett inlägg innan jag går och sover. I helgen var jag på två fester med Sofia. Samma lokal men olika folk. Första kvällen var det 20-års fest för Calle så det var lite äldre människor, vilket ibland kan vara väldigt skönt. Grymt ljus & ljud =) kul kväll, har dock inga bilder från festen. Det kanske fixas dock.

Lördag då. Då hade min klass fest och jag stod på lokalen. Det kom fler folk än från klassen. Närmare 100 personer kom och resultatet blev en mycket stökig lokal med flera sönderslagna tavlor och stulna priser och ett krossat fönster. Yess, kände jag. Vi ringde dit polisen och gjorde en anmälan så jag hoppas att rätt person får betala fönstret och inte jag. Tog inga bilder där heller men fick av Tanja. Slänger upp dem =)











Förändring 2006-2010

Så här har jag förändrats från 2006-2010. Jag har varit sjuk idag så jag har varit rastlös. Så det här är inget jag skulle sitta med annars ;P

RSS 2.0