101022

Var ute i onsdags med Tanja, Sussie & Sara i Norrköping. Förutom att jag var lite halvsjuk så var det kul. Dock slutade kvällen mindre trevligt för mig. Mår illa när jag tänker tillbaka. Men inget att gå och elta. Ikväll är det fredag och jag åker till Jonte Gustsavsson. Det blir awesome (:<3


101013

Skolan började med Nollning så jag slänger upp lite bilder från nollningen.





Första bilderna är från skolan och militärklassen är våra nollor som man kanske förstår. De i mitten är när jag & några andra av tjejerna förfestar hos Sussie, sedan går vi till nollningen. Varken jag eller sussie dricker särskilt mycket men på nåt jävla vänster blir vi aspackade och vinglar hemåt med fyllehicka och försöker ta snygga bilder vilket gick sådär.

Öland 2010

Öland 2010 blev ju som det blev. Underbara vänner men resan gick så fel som den kunde. Vi kom dit redo att strandpartaja nätterna långa och en sommarflört på det hela. Skulle gått bättre om det inte var en familjecamping helt utan folk i våran ålder. I slutet mot veckan var man inte så kräsen direkt, hände ett par gånger att man råkade spana in gubbar...Men men.

Mitt i veckan skakades hela tältet av ett stort bråk mellan Sofia och Maria. Det var blod, tårar och hårde svordommar inblandat. Samma dog hade min hund dött, vilket för min del var det jobbigaste på resan.

Sista natten hade vårat tält blåst ner i stormen och alla våra mjukiskläder gick att krama ut vatten i från. Frusna och hemlösa tillbringade vi natten i campingens kök.

Alla var nog ungefär lika glada att komma hem från den resan. Det här var en del av det jobbiga som hände. Historian om vandringen med packningen orkar jag inte dra. Här kommer bilder.


Sommar 2010

Ojojoj, jag har verkligen slutat blogga. Det får ju inte hända. Det är ju faktiskt kul. Får helt enkelt sätta i gång igen. Har massa sommarbilder att lägga ut så jag kan väl börja med det innan jag börjar blogga om hösten.




Hos Ida en halvsolig/halvmolnig dag vid hennes pool (:



Me and my cool best friend are shopping




Tanja fyller 18! Det blev förfest hos henne och sedan ut på krogen (:



Sara fyller 18 som firades med en öl på stan och några dagar senare middag hemma hos henne.




På varamon en riktigt molnig och blåsig dag med sköna kompisar



Efter en fest hamnade jag uppe på gina tricot taket med en till tjej och två stockholmare. Plötsligt kommer polisen gåendes på taket. Som tur var slapp vi böter men drickan blev uthälld.



En solig dag med Sofia och Alice på Linghemsbadet. Alice hade glömt raka sig överallt ;o





Jonathan tog körkort och det firade vi med att åka till något badställe. Skitmysigt hade vi. Vi grillade, hade brottning i vattnet och rodde ut med en båt som låg vid strandkanten.

Hade en ashärlig sommar med mina älskade kompisar. Lägger upp ett eget inlägg för Öland sen men nu är det tillbaka till verkligeheten som gäller. Kemiboken väntar.


RSS 2.0