091231

Jag känner mig så jävla ensam. Jag sitter på rummet med min tv och min dator. Jag försöker inte tänka på att det är nyårsafton, men det är svårt när raketer och smällare stör hela tiden. Tänkte sova tidigt men jag lär vakna vid 12 av allt oljud.

Jag hoppas ni andra får en bättre nyårsafton än mig och att mitt nya år blir bra iallafall. Jag har kommit på 2 nyårslöften. Eller jag kommer på massa tex: sluta röka, börja träna, sköta skolan, vara glad och posetiv...osv, men det gäller att ha nyårslöften som man kan hålla. Jag har haft ett nyårslöfte i många år nu som jag ska fortsätta med i år också nämligen:

* Skriva dagbok varje dag.

Men sen har jag kommit på ett nytt löfte och det är att:

* Ta minst ett kort varje dag.

Det är mina två nyårslöften för i år iallafall. Och när jag ändå inte har något att göra så kan jag göra en liten summering av 2009. Nu är det bara en halvtimma kvar att detta år faktsikt...

091231

Jag får inte åka någonstans ikväll pga förra året. Inte så kul. Jag fick iallfall besök av min pojkvän i någon timma innan han åkte och firade med sina kompisar.




091231

Innan jag åkte till Siki härom kvällen. Hade mitt pannsmycke eller vad man ska kalla det. Det blev en ligga-i-soffan kväll iallafall, alltid mysig <3


091231

Jag och Sofia åkte till stan för att shoppa upp våra presentkort.

Hade på mig en t-shirt som jag fick från Magda i julklapp :) ganska vanlig svart, men användbar.



Hittade de här på Vila. Jag har alltid lånat Annas men nu har jag ett par egna som sitter bra på mig.


091231

Hihihihahaha!




Julafton

Jag fösökte väl ha det så bra som möjligt på julafton. Jag älskar inte precis den dagen, men det känns som att man SKA älska den. Så jag lägger upp en bunt bilder från julafton.


Det här slängde jag på mig på julafton - paljettkjol (lånad av Alice), volanglinne och leggins.

Julbordet - potatisgratäng och sallad var faktiskt det ända jag tyckte om.



Far och dotter :)



Syster, Elma & bror.



Alla vi syskon + Elma & Magda.




Panna & jag delade ut julklapparna - som vanligt.



Oj, vad fula och grisiga alla ser ut ;o



Tror alla blev glada över julklapparna speciellt min älsklingsgris <3

Julafton var väl helt okej. Alla i familjen var hemma. Förra året var Stina, Simon & Magda inte hemma. Och Elma var inte född. God Jul iaf! (Lite sent jag vet)


091229

Usch jag är så sjukt känslig för det här med djur. Jag började såklart gråta när jag kollade på det här klippet! Otrolig liten vovve!

 


091229

Tänkte lägga upp julbilder, men jag har ju inga :( det togs hur mycket kort som helst på julafton men jag tog inga med min kamera och jag hitta inte de andras...

För övrigt har jag rätt tråkigt. Jag har inget att göra och jag är ensam. Men jag borde tycka det är skönt istället att ta det lugnt för en gång skull. När man har massa att göra vill man bara koppla av, men hur kopplar man av utan att ha tråkigt och få ångest för att livet är värdelöst..?

Aja, Sofia kommer sen i allafall, vi ska hitta på något. Jag får mysa med min kopp te så länge. Såhär söt kan jag vara en dag då jag inte ens tvättat mig i ansiktet:


091229

Älskar dig!<3


091229

Sofia och jag hade en liten minijul den 22 december =) vi bytte julklappar, drack glöggte (fia gjorde), åt pepparkakor och lyssnade på julmusik.



Jag gjorde ett album till Sofia med minnen i



Hon blev glad!

Jag fick oxå julklapp av Sofia. Eller julklappar till och med.



och jag blev oxå jätteglad!

Sen tvingade Sofia ut mig i snön. På med termobyxor och hela köret. Vi hade hur mycket kläder på oss om helst. Typ 3 tröjor, mössa, vantar, halsduk - allt! vi gick till den lilla kullen bakom vårat hus. Vi hade varsin svart soppsäck. Vi upp på kullen.

Sofia: Wuhu! Lets go!
Linda: Ehh.....Sofia......
Hahahahha! Hon kollade bakåt och fick se samma syn som jag. Typ 4 killar i våran ålder som övade på snowboard. Och vi står där, 17 (snart 18) och 16 år med termobrallor och en svart soppsäck och ska åka ner för en 5 meter hög kulle. HAHA! Båda ville nog gräva ner oss under snön men vi gick in i dungen och rökte istället. Sen gick vi till våran gård och åkte soppsäck på våran stora rutchkan istället :)



Vi skulle fösöka ta en fin pussbild...vilket gick sådär.... :P



Vi börja bara garva hela tiden, haha älskar den här bilden, den ser så äkta ut eftersom vi skrattar på riktigt



Riktigt mysig/kul kväll tkr jag!<3


091229

Julavslutningen ägde rum den 18 december (?) i vårat klassrum och sedan i aulan med de andra klasserna.

Susanna och Sara - jobbig blixt kanske?


091228

När jag började bli frisk sov jag över hos Sofia. Eller ne, jag skoja bara. Jag var hos henne över kvällen bara. Vi satte på oss ton med kläder och gick ut på balkongen för att röka och återuppliva sommarminnena. Vilket gick sådär i det kalla höstvädret. Vi gick in ganska snabbt men vi tog ett par snygga bilder innan vi gick ut.





Jag mådde ju som sagt inte så bra så därför ser jag ut som jag gör...Sofia döremot har nog ingen ursäkt.....


091228

Jag var duktig och gjorde räkmackor alldeles själv när jag hade halsfluss i höstas :L när det kommer till mig och matlagning och liknande så MÅSTE jag dokumentera det. Jag stekte lax i somras, jag la faktiskt upp det på bloggen också, haha!

Jag handskalde räkorna själv :L



:D



Använde det här och resultatet blev såhär:




091228

Nu äntligen har jag hittat min sladd till kamreran! Nu har jag massor att lägga upp på bloggen. Men OJ vart ska jag börja!? Tar väl lite bilder som tagit i höst.


091220

Idag har jag träffat Siki och Sofia. Jag och Siki handlade, glodde på tv, myste och pratade. Mamma kom och hämtade mig. Hon har upptäckt att jag käkar p-piller.

Nu sitter Sofia på en madrass i mitt rum. Hon ska sova här. Vi har nördat framför datorn tillräckligt länge nu, jag ska bara skriva klart och sedan ska vi kolla på Paradise Hotell. Jag tror det blir en mysig natt :) Siki har sagt att jag får ha andra tjejer, heh (a)



Vi får se vad som händer i natt (;


En smart idé...

Jag har fått en smart idé om hur man kan minska grisslakten. Idén utvecklade jag under historia lektionen.

Om alla skulle få hem ett formulär hemskickat en tid innan jul där man kan fylla i hur många julskinkor man vill ha så vet man exakt hur många grisar som kan slaktas. Då behöver man allatså inte slakta några grisar i onödan. PLUSS - (det här är viktigt) så kommer många avstå från att köpa. Går du in i en affär för att köpa julskinka så kanske du tänker: Den är redan död, så jag kan lika gärna köpa den. Eller så tänker du inget alls. Iallafall, om du kan påverka hur många grisar som slaktas så kanske du inte vill fylla i att du vill ha någon julskinka. Grisen är ännu inte död och du kan därmed rädda grisens liv :L


091214

Idag har jag och Siki ett halvår. Jag trodde aldrig det skulle hålla så här länge. För varje vecka som går kommer vi närmare varandra och jag har faktiskt aldrig älskat en kille såhär mycket. Jag har aldrig kännt mig så älskad av en kille. Inte ens i närheten. Jag blir varm på något sätt som jag inte har kännt förut och jag blir glad när jag tänker på en framtid med dig. Jag är dock livrädd att det inte blir så mycket mer framtid. Mellan alla underbara stunder så bryter bråk ut och det tar nästan död på vårat förhållande..men jag tänker fortsätta kämpa ett tag till.

(Ful bild på mig (: )


091214

Det finns en anledning till att jag har gått i från att älska till att hata julen. Jag har vetat länge att det har med min familj att göra men nu har jag tänkt lite mer och kommit fram till det här:

För några år sedan var julen den bästa dagen på året. Julen spenderas med familjen. När jag tappade den där kärleken till min familj så tappade jag även kärleken till julen. Allt handlar om familjen på julen, iallafall på julhelgen och det blir för mycket familj. Jag känner ingen äkthet om det är ett ord. Under ytan känns allt falskt och jag kan titta på min familj och undra vilka de egentligen är. En familj ska väl stå varandra vädigt nära, tror jag. Men det känns inte som att jag känner min familj och det känns framförallt inte som att min familj känner mig. Spelar alla glada i min familj eller är det så att alla är glada. Alla utom jag. Jag är ett svart får. Inte grått eller så utan ett bäcksvart får bland alla de andra vita fåren. Och jag trivs inte när jag är inlåst i hagen med dem.

När jag släpper in julkänsla så blir jag nästan (men bara nästan) tårögd. För jag hade ju den känslan när jag var liten och då var allt så bra. Jag känner att det bästa jag kan göra är att bygga en liten mur runt mig under julen. Ignorera den och säga till alla att jag hatar julen när felet egetligen inte ligger i själva julen. Jag blundar och tar mig igenom julen.

Men trots allt finns det ju något posetivt att säga om det mesta:

* Jullovet
* Julklapparna
* Folk blir snällare runt jul

Hiss & Diss

Hissarlista

* Snart 3 veckor jullov. Det kan aldrig bli för mycket lov :D
* Paradise Hotel. Jag är fast.
* Sovmorgon imorn. Det är det som krävs för att man ska orka.

Dissarlista

* Sofias immunförsvar. Hon kan inte hålla sig frisk mer än tre veckor, MAX.
* Julen. Jag förstår folk som älskar julen, för det var det bästa jag visste förut men dock inte längre.
* Kyla. Jag har varit nära att frysa ihjäl flera gånger denna höst/vinter. Jag vill ha sommar!


Oj då!

Hoppsan, vad gör Calle?




Bilderna hittade jag på hotgossips.blogg.se


091209

Jag tror jag vet vad jag ska ge Sofia och Siki i julklapp :D

091209

Ibland vänder mamma sina goda sidor till och jag kan inte låta bli att tycka om henne lite grann (; Jag fick frukost på sängen en morgon innan jag skulle till skolan. Jag hade ont i halsen, det var innan jag fick halsfluss, så jag antar att det var därför mamma gjorde frukost.


091203

Ja, jag har ju mitt liv framför tv:n den här veckan. Nu blir det 2 and a half men 2 avsnitt ;D äntligen något sevärt =)


091203

Herregud, kan det inte gå något vettigt på tv? Just nu är det Christine på 5:an och Extreme Home Make Over på 3:an.


091203

AAAj aj aj....
Jag ligger i min säng och undrar vart jag ska ta vägen. Det gör rätt ont!

091202

Kikade ner i min hals förut idag och min halsmandel är ännu mer svullen och har vita fläckar på sig. Det såg exakt ut så när jag hade körtelfeber. Körtelfeber och halsfluss går inte att se skillnad på, det ser precis likadant ut i halsen. Och man kan inte ha körtelfeber 2 gånger alltså är min slutsats att jag har halsfluss. Tror jag ska till vårdcentralen imorn.


091202

Ni som läser Kissies blogg, glöm inte att gå in på denna blogg istället : stoppakissienu.blogg.se exakt samma skit bara att hon inte får dig som besökare och du hjälper inte henne med pengar =) jag vill iallafall inte bidra med pngar till Kissie. Jag tycker inte alls om den människan.


091202

Igår tog min klass spruta. Jag mådde inte så bra innan. Jag hade ont i halsen och örat. Jag åkte hem till Siki efter skolan. Jag sov där, mådde sådär. På hemvägen höll vi på att krocka och köra på en gubbe. Hans fläckt är trasig så det var frost på rutorna och det var jättesvårt att få bort. Till slut så tog han min tänadare och höll lågan på glaset och då gick det typ bort. Men om inte jag hade skrikit vid övergångsstället så hade gubben blivit påkörd ;S

Hemma träffade jag Sofia. Men då mådde jag ännu sämre. När jag gick hem kände jag hur min arm gjorde allt ondare. Dagen slutade med att jag fick feber och min arm kunde jag inte lyfta så Anna fick hjälpa mig av med kläderna ;P


091202

I lördags kväll kom Siki hit. Vi åkte och handlade i konsum sen gjorde vi fruktsallad. Jättegott (: Vi åt den och kollade på en sämst film som gick på tv. Innan vi gick och la oss kollade vi på hotel rowanda också. Mysig kväll!<3

RSS 2.0