091130

Jag har så jävla ont i halsen. Ena halsmandeln har svullnat upp rätt rejält och det går upp i örat också. Imorn är klassen redo för spruta. Eller redo vet jag inte om alla är men vi ska ta spruta imorn iallafall. Jag själv är inte särskilt rädd för nålar eller sprutor, nästan tvärtom och det kanske låter lite sjukt men då får jag väl vara det. MEn jag är däremot rädd för bieffekterna. Läskigt att veta att man nu kanske kommer bli sjuk sakta men säkert. För annars brukar man ju inte veta om det. Och det här med svininfluensa vaccin är ju ngt nytt. Jag ska dessutom ha muntlig redovisning direkt inpå. Jaja. Vi får se hur det går =)

1:a advent

Idag är det första advent. Julen närmar sig. Här är min önskelista för i år:

* En bra relation mellan mina föräldrar, alternativ nya föräldrar
* Extra ork så jag kan jobba mig upp min betyg, eller åtminstone få g i matte utan den där jävla sommarskolan.
* Bra balans mellan kompisar och pojkvän

Det är dock inte den listan som jag tänker ge. Utan den jag ska ge ser mer ut såhär:
* En bra plattång
* Presentkort
* Pengar

091128

Oj. Vad jag har tråkigt. Jag har haft tråkigt hela dagen. Sofia har haft annat för sig och Siki jobbar. Jag sitter i min säng och väntar på att han ska komma. Mina föräldrar är ju borta så han sover här i natt (jag får inte sova med killar)
Men borde ju plugga nu när man har tid. Men min anledning till att inte plugga är att om jag pluggar får jag ju ännu tråkigare. Det vore ju synd.

Jag läste skvallerbloggen hotgossips.blogg.se förut. Bloggen tipsade om en blogg som heter stoppakissienu.blogg.se allt som står i Kissies blogg står där. Så om du vill läsa Kissies blogg men inte vill ge henne besökare så läs den ;)

Och jag vet att jag har samma tröja på typ alla bilder, bilderna är tagna på samma dag. Jag har inga andra nya.


091125

Har haft 2 studiedagar nu (: eller jag är inne på den andra. Jag har inte orkat gå upp än och klockan är 20 över 1. men jag ska ta tag i det snart. Äta frukost och sedan plugga till geografiprovet imorn. Just det, gå ut med Laban också.
Sen åker jag kanske till stan och fikar med Alice och flera och därefter åker jag till Siki. Så ser min plan ut för dagen. Sen får vise hur det blir :)


091122

Saker som är överskattade:
* Julen, julen var det bästa som fanns när man var liten men nu har min känsla för jul försvunnit helt och samhället har redan börjat pynta och allt.
* Blondiner, det finns snygga blondiner men det finns fler snygga brunetter, enig min åsikt.
* Mat, livsnödvändigt, kan vara sjukt gott men den mesta mat är inte så gott
* Chailatte, usch.

Saker som är underskattade:
*
Halsduk & mössa
* Gamlingar, klaga inte när du ska åka till farmor ich farfar eller mormor och morfar för det kanske inte är så många dagar kvar tills de är borta. Jag saknar tt ha någon gammal sjukt mycket.
* Singel, jag vill ha min pojkvän men att vara singel är något man inte får glömma att ta vara på (: sjukt underskattat faktiskt
* Serber, haha bara för att min pojkvän är serb :P men seriöst, gå inte ut i världen med massa fördommar. Inte för att jag hade något emot serber eller andra MEN fördommar fanns det, som verkligen inte stämde. Ge alltid folk en chans oavsett ålder, eller okej inte ålder :p men oavsett hudfärg och utseende.


091122



I helgen har jag varit mycket med Siki, nu sitter jag i min säng med Sofia. Vi är jättesociala mot varann :) i eftermiddags var jag hos Emma, min storasyster och käka tårta. Hon fyller på tisdag. Sedan mötte jag Sofia i centrum och vi solade, jag klarar inte av att vara så här blek längre.


091122


Kyrkan förra söndagen. Ellen, Lydia, Sofia och Lydia sjunger lovsång. Jag var mötesledare :L med Jonathan. Det gick helt okej (:

Lalal





Fikat ikväll på stan med Agnes, Alice, Maria, Sara, Jonte, Rikard, Niklas och David. Men killarna drog efter efter inte så länge.

091122



Temys med...

Sofia som för övrigt har blivit...

just det! Brunis :D

 


091119

öhhhhh! Jag är trött! Funderar på att sova. men orkar inte göra det som måste göras innan, borta tänderna, ta sminket och allt ni vet.
Hade matteprov idag. Det gick bättre än förra provet, men nej jag kommer inte få g. Jag kan max få 7 poäng ;D (y) kanske inte så egentligen, men tanke på vad som väntar i sommar. Matteskola. Nej, nu tjuter jag ist! :,/


puss och godnatt

091118

Gick in nyss i Annas kolsvarta rum, där hon låg och sov.

Jag: Anna...?
Anna: mh...
Jag: Har du datorn?
Anna: Aah
Jag: Okeej, jag tar den.
Anna: Jag pluggar.
Jag: ..........Neej, det gör du inte
Anna: .........
Anna: Aha! Neee, det gör jag ju inte. jag sover ju. Vad konstigt, jag som tyckte jag läste om EU.
Jag: öh, okeej...vart är datorn då?
Anna: Tv-rummet tror jag.

Min lillasyrra är riktigt skum när hon sover!

Varit hos Siki ikväll och pluggat matte. Han tvingade mig att smaka något som jag inte visste vad det var. Han lurade mig därefter att det var hund. Jag blev så jävla sur. Jag satt bara där och funderade på om jag skulle, kräkas, springa därifrån eller börja skrika på Siki. Men då sa Dusko att han skoja.

Godnatt!

091114


5 månader idag (:<3


091110

5 argument varför PC är bättre än MAC

*På MAC saknas det nödvändiga tangenter
*Krysset sitter i fel ände av rutan
*Man ser knappt vad man skriver
*Så fort man stöter till musen försvinner rutan som man är inne på och man måste leta upp den
*PC är mer lätthanterlig


091109

Jag har kommit på en sak...

Shakira :
* har snygg kropp
* har snyggt ansikte
* kan sjunga
* kan dansa


Jag vill vara Shakira. Hon är underskattad.


God, what is my purpose?


091108

Nej nu ska jag gå och äta frukost och lite sådär.

Bilderna är från förra veckan ngn gång. Jag hade löshår då! :( aja, kommer snart igen.

091108


första året på öland<3

091108

Angelica fyller 19 idag :D Grattis till henne <33



 


091107

HAHAHA! SÖT!

Förra helgen spenderades mesta tiden i kyrkan. Helt okej, men måste erkänna att festsuget snart dödar mig.


091107

Linda saknar Siki :(<3


091107

Höstpromenad med den bästa (:



091107

Tjjaa! Lite dålig uppdatering. Men jag hittar inte sladden till kameran så jag kan inte ladda in bilder! Får leta lite mer helt enkelt.

Vid 2 var jag på Ikano med Rikard och comp. och delade ut klubbor med lappar till ung 1000 människor (: (jag var bara med i 20 min iofs) på lapparna stod det posetiva budskap & meningar.

Senare fikade jag med Paula, Sara m.f och hemma igen träffade jag Angelica.

Godnatt!

(Har inte mkt bilder på den här datorn så tog bara ngn bild. jag & min syster<3)


091102

Jag fick g på mitt geografiprov. Kändes lite tungt. Jag brukar nöja mig med ett g men den här gången hade jag för en gångs skull pluggat ordentligt och inte bara kvällen innan. VG-frågorna kändes jättebra när jag hade svarat på dem på provet. Så nu känner jag väl att jag helt enkelt är sämst. Jag trodde det var för att jag inte ansträngde mig men det kanske inte hjälper. Så nu är jag ledsen.

Eller så är det hormoner och sånt som spökar. Jaja. Saknar min Siki, annars rullar livet på. Förutom oro och jobbiga tankar. Men bortsätt från det duger mitt liv. Godnatt.


RSS 2.0