100526

Sista veckorna i skolan hade jag förväntat mig vara slappa. Vi har fan minst 15 arbeten/uppgifter/prov/tal att göra på tre veckor -.- nästa vecka har vi 3 prov. Ikväll ska jag skriva klart min 3e muntliga uppgift den här veckan innan jag börjar på idrottsuppsatsen som skulle varit inlämnad igår.

Jävla panik, måste ha mat.

100525

Anna: MAMMA, hur mkt får vi för varje MVG!? :D 50 kr minst va?
Mamma: 50.....hm.....hur många MVG har du då?
Anna: Eh......oj....hm
Mamma: Anna vi har faktiskt inte så mycket pengar.....................Linda kan få 50 kr för varje MVG.

-.-

100519

Klarade mitt geografiprov ;D (y) skönt de..

Imorn är det torsdag vilket betyder snart fredag. På fredag blir det Lady Gaga fest och på lördag ska jag klara av jobbet innan det bär av till beas 18-års fest & sen fest hemma hos mig. Först räkna jag ut att det blir runt 40 personer ;o men nu verkar vissa inte komma, tack! Blev nervös ett tag. 

Aja, , godnatt ;)


Ett år sedan


Crazy night with crazy people

Fest hos Tanja i torsdags. Det visade sig att vi bara skulle bli 9 personer. Ingen av oss tjejer var alls pepp precis innan men vi tänkte: Vi gör det bästa av situationen. Festen blev skitkul! Mitt i natten klädde alla av sig till underkläder & dansade och freakde loss, vi sprang ut en stund och rundade en bil med en förare i, haha. Vaknade med blåmärken på knäna, ett jack under foten och ett rivmärke på höften (y)

Bilderna kanske inte är de roligaste men har några iallafall ;)





Haha - jag vet skabbild men det var i slutet då vi sprungit ute i regnet & jag vet inte vad.










100518

Jag är rätt slutkörd. Inget fungerar som det ska i min hjärna. I veckorna orkar jag bara sova men sen går ju inte det pga allt jävla plugg. Idag hade jag mattenationella.....aa, gick väl som väntat. Jag försökte räkna i en halvtimma, stirra på uppgifterna i 40 minuter, åt godis & sov i en timma sen slängde jag provet och gick ut Weeeeii! (y) imorn har jag omprov i geografi, har tidigare försökt slippa undan men Jimi ordnade en ny omprovstid till mig. Gulligt.

Aja läntar till helgen <333333

100517

The silence isn’t so bad
Til I look at my hands and feel sad
Cause the spaces between my fingers
Are right were yours fit perfectly
And I’ll forget the world like I knew
But I swear I won’t forget you
Oh if my voice could reach
Back through the past
I’d whisper in your ear
Oh darling I wish you were here


100516

Jag blir äcklad, sjukt äcklad. Jag vill kräkas när jag ser dom. Dom förstör allt. De förföljer mig, de skrämmer mig. De vill mig ont. Jag får aldrig vara i fred, jag blir attackerad av dem. Jag hatar de så jävla mycket. Det kliar i kroppen när jag tänker på dem. Jag vill inte titta åt deras håll, men måste veta vart jag har dem. Allt skulle kännas mycket lättare om de inte fanns. Jag skakar när jag ser dem och vill skrika. Hjälp mig.
Jag hatar myror! :'/

Och jag tänker inte lägga upp en passande bild till det här inlägget.

100514

Jag ska få tag på bilder sen kan jag berätta om 2 festkvällar. Idag är det fredag och ja, jag sitter hemma. Händer väldigt sällan men jobbar halv 7 imorn. Jag har dagenéfter-ångest så det bara smäller om det. Går väl över hoppas jag. Imorn har jag lust att dra ut på krogen iaf. Måste bara hitta en 18-åring som är villig ;)



Saknar ballkongkvällarna i Spanien!

100512

Sitter i min säng och peppar inför långhelgens festande =) Idag har det varit en rätt jobbig dag med skolarbetet, men det är inte långt kvar nu. Egentligen ska jag råplugga till mitt omprov i ekonomi imorn, men det har inte riktigt blivit av. Imorn blir det kanske en liten sväng till krogen ? Det är ju lillördag & ledigt dagen efter. På torsdag festar vi till det hos Tanja :) sen vet jag ej mer. Kanske ska jobba halv 7 på lördag och tänker inte komma full till jobbet, haha! ;)





BTW! I'm a ginger now!! :D kanske inte syns så bra dock ..

100512

Men hallå där. Har som sagt ingen kamera men jag har fått tag på bilder från Beas fest i lördags ;D






Efter tjejfesten drog jag, Sofia & Sussie till krogen med Jonas & burken. Burken försvann. Han mindes inget från hela kvällen. Han vakna på hotellet med en oäten kebabtallrik vid sängen. Vi andra festa på och det var ingen match att få in Sofia på krogen ;D vi sov på hotellet sen. Kul kväll iaf =) (y)

100511

Linda är jättesur.

100506

Kryper runt på mitt golv och tänker: Om jag var en kamera....,vart skulle jag vara då?


100505

Jag har inte kommit över dig. Jag lyckas glömma bort dig under helgernas festande men i veckorna minns jag. Det kommer så plötsligt. Du är borta från mitt liv, jag vill ha bort dig från mitt huvud också.

100503

Fest torsdag & fredag. Nu vet jag varför man inte inte festar mitt i veckan. Jag har också fattat att jag inte är superwoman. Fy fan, för den baissmällan på fredagen. Men på kvällen var det nya tag som gällde. Valborg 1 mil utanför Boxholm, vart är det lixom? ;S Men jag tycker det var två lyckade kvällar. Dock fördrar jag att festa med lite folk man känner sig trygg med. Kameran är fortfarande borta :o så inga bilder tyvärr.


RSS 2.0