091030

Sjukt söt valp :') tyvärr dör han nog i slutet..


091030

Igår var jag och Sofia på bio och såg "Flickan som lekte med elden". Den var bra men jag hade hört att den skulle vara riktigt hemskt och läskig så jag hade ju förväntat mig det men den var inte hemskare än någon annan thriller. Men iallafall var den verkligen sevärd så se den :)
Efter bion tog vi bussen hem, inte kallt eller så att vänta på bussen! Jag sov hos Sofia i natt.


091028

Maskeraddag i skolan. Det var inte så många som hade klätt ut sig men Chrille och Karl gick iallafall in för det :D

Sjukt många småungar som klängde på dem!


091028

Matilda och jag gick på stan häromdagen. De här urläckra hattarna finns på hm. Vet inte priset dock men snygga är dom!


091028

Snart kommer sofia hem och vi ska ha lite sommaråterträff. I somras satt vi alltid på balkongen med te och cigg och pratade. I kväll är hennes föräldrar borta så vi ska sitta på balkongen i natt men den här gången med massa kläder och filtar :)
Under tiden jag väntar på henne laddar jag upp några bilder från Alices maskerad. Det var ganska länge sedan, men bättre sent än aldrig.

Judith som muslim, jag som hora, Agnes som fjortis och Sara som talliban :)

Agnes :)



Sofia :)



Jag och Agnes


091028

Siki steg på bussen för ungefär 20 minuter sedan. Nu är han på väg till Serbien och jag kommer sakna han något enormt. Han kommer hem om ungefär 2 veckor, men det känns som 2 månader.





091028

Igår var jag på maskeradfesten. Bilder kommer någon annan gång när jag fått tag på bilder. Jag glömde min kamera. Yey!

En rolig video som jag letat efter och äntligen hittat :)


091027

Jaha, när kommer Sofia då....? Vi ska ju ut och röka...tar det 25 minuter att klä på sig..?

vaccinrädd

Jag börjar bli lite orolig angående vaccin mot svininfluensan...jag har skickat in papper att jag vill vaccineras. Men jag läste Kenzas blogg och där fanns en video på en tjej från USA som hade fått ett riktigt skumt syndrom efter sprutan. Hon kan inte gå eller prata normalt FÖRUTOM ifall hon går baklänges och springer. Riktigt skumt. Endast 1 på millionen får det men tänk om jag råkar vara den personen då?


091027

Igår gick jag, Sofia, Sara och Alice på stan. Köpte grejer till haloweenmaskeraden imorn. Jag och Sofia hade tänkt vara djävular. SÅ vi köpte horn och lackleggins. Tyvärr blev haloweentemat inställt av vissa omständigheter så nu har alla typ köpt grejer i onödan :P det blir vanlig maskerad istället. Inga läskiga masker alltså.



Jag gick till Siki när jag handlat klart mitt. Vi myste hela eftermaiddan/kvällen. Efter mycket som hände igår mellan oss så kan jag inte låta bli att hålla om han hårt och njuta av att han fortfarande finns kvar hos mig. Vi slog vad om ifall det fanns kinderchoklad i kiosken nedanför han. Det fanns det inte, alltså förlorade jag och jag ska göra något som han vill. Jag vet inte vad än ;S

091025

Jaha, då var man tillbaka på samma ruta som för två års sedan. Jag som har hållt mig samman och varit stark. Men jag antar att suget aldrig försvinner och idag var jag svag nog att sugas med.

Nu ska jag ut i regnet och prata med Siki. Jag önskar mig själv lycka till.

091024





Två kristna låtar. Det finns bättre låtar men just nu berör de mig väldigt mycket, eller hur man nu ska säga. Godnatt =)

091024

Fy, jag känner mig som en så sjukt dålig människa på alla möjliga sätt och vis. Jag känner skuld och ångest. Härliga känslor det där (y) men jag ska försöka tänka att jag tar en dag i taget. Klarar av den innan jag börjar oroa mig för nästa dag.

091024

Det känns som att det räcker med 17. Jag vet att det finns en bättre plats.

091024

Hej. Nu har jag (Sofia rättare sagt) nästan fixat klart designen på min blogg vilket betyder att jag snart ska göra reklam för bloggen. Har ju inga läsare just nu ;P Men nu ser den väl hyffsat bra ut.

Nu är jag med Sofia. Det har blivit mer sällan nu när jag har pojkvän. Jag önskar att tiden räckte till eller att jag kunde dela på mig, eller att min pojkvän kunde vara lite mer......vet inte hur jag ska säga. Men han är nära på att göra slut för minsta lilla. Vilket är väldigt jobbigt.

Ikväll ska vi iallafall till Rikard där Angelica, David och Lovisa är. Och Rikard såklart. Tror vi ska ta det lugnt. Jag längtar tills vi är där, tills vi kan gå ut på balkongen och ta en underbar ciggarett. Jag är så sjukt sugen. Jag har inte rökt idag!



Bild från teenstreet i somras <3


091023

Jag saknar då livet var en fest trots att allt blev skit ibland. Jag saknar livet då jag var fri trots att mina föräldrar inte låter mig göra ett piss. Jag saknar singellivet trots att jag längtade efter att ha någon.
Jag känner mig splittrad. Jag vill ha kakan och äta upp den. Vad är det rätta valet? Kommer jag ångra mig? Jag vågar inte...jag vill inte men ändå vill jag.

091021

Jag sitter och pluggar geografi om någon jättegärna ville veta. Om oceanplattor och kontinetalplattor och Sofia har förhört mig. Tack för det (:

Rikard har blivit bättre så det känns jätteskönt, det var nog inte svininfluensan SOM TUR VAR. annars hade jag smittat rejält många vid det här laget.

Pratade med Siki nyss. Jag måste hjälpa han med papper om han ska kunna stanna i Sverige och det lovade jag att göra. Jag ska prata med mina föräldrar när jag blir 18 och fråga om han kan skirva sin address på våran address. Får vi se hur de reagerar ;P men tror de väljer det än att jag flyttar (: smart jag är va?




Nej nu ska jag duscha. puss

091020

Usch, känner jag just nu.

Jag mår bättre än igår. Men saker och ting reder inte ut sig över en natt. Jag tror jag oroar mig för mycket för morgondagen och framtiden. Bättre att fokusera på nu och idag.

Idag har jag varit hos en dietist. Jag blev rådd att gå dit eftersom mitt BMI var rätt lågt och att jag ydligen låg i svältzonen. När jag kom till dietisten verkade det inte alls lika farligt, utan hon trodde att jag skulle växa till mig senare och sen gav hon mig typ ett matshcema som jag verkligen inte kommer kunna följa.

Jag sitter i min säng med kläder, halsduk, morgonrock och en varm dator i knät. Jag argumenterar/tjaffsar med min jobbiga och envisa pojkvän.


Jaja, nu ska jag äta.

091019

Dramatiskt måndagskväll för mig. Jag och Siki bråkade, inte så ovanligt, men som sagt det var lite mer dramatiskt ikväll.
Fick ett sms om att Rikard åkte in till sjukhuset. Han och Christine ligger sjuka i svininfluensan och de mår riktigt dåligt. Sofia kom över en stund ikväll. Båda vi är väldigt oroliga. Innan jag sover nu så blir det att be för Rikard och Christine och för att vi andra inte har smittats. Ett under egentligen om vi inte har det...

Godnatt.


091018

Grattis på 16-årsdagen lillasyster :D<3

091017

Idag har jag jobbat. 11.30 - 16.00 inte det roligaste att diska nej, men jag är glad att jag har ett jobb (: nu ikväll bar det av till Alternativ tillsammans med Sofia. Och där träffade vi allt vanligt folk. Har inga bilder från Alternativ tyvärr, men jag tyckte det var jättebra ikväll. Bra sång och det kom en cp-skadad ståuppkomiker :D alltså jag garvade sjukt mycket!

Innan alternativ. I vinter blir det nog mycket benvärmare för mig, hur skönt som helst ;D


091016

Det blev myskväll med min älskling ikväll. Kollade på lite idol och drack te, åt polly och han lyckades skada både mitt öra och min handled. men jag lever :D

Back to black!

Jag höll ju på att färga håret blont, men jag ändrade mig lite och färgade tillbaka till svart istället (:


091015



Nu drar jag till skolan (;

Hos Angelica

Jag var hos Angelica en helg på hennes bibelskola, som ligger utanför Aneby. Men ingen vet vart Aneby ligger i och för sig. Kul att träffa dig igen, Angelica! du är saknad <3

Jag och Elca. Jag sminkar mig, hon tar kort.



Jag sover, kände mig halvsjuk hela helgen. frös och var förkyld.
Det här var bland de få bilderna som fanns tyvärr. jag är dålig på att ta kort.


verkstan




Från helgen i verkstan. Jag, Sofia hade rätt kul tycker jag :D
de va ganska länge sen, men jag tyckte bilden va så gullig.

091014



jag har kommit på att Lady gaga är nog bland den snyggaste
(och coolaste) kändisen jag vet. kolla, sjukt snygg ju :D

091014

4 månader (:<3
Längsta förhållandet jag någonsin haft!

Även fast vi har haft det väldigt upp och ner så älskar jag
den här mannen och jag hoppas kommer hålla länge.


091014

snart förändras jag :D säger inte hur, dock.


synd om mig!

Det är synd om mig. jag har fått utegångsförbud i en vecka. pappas anledning var att jag flyger och far så mycket att jag inte hinner sätta in mina tallrikar efter mig. alltså, vem ger sin 17-åriga dotter utegångsförud EN VECKA pga några odiskade tallrikar ;S? jag får inte åka till någon och ingen får komma hit.
gud, jag älskar mitt liv!


RSS 2.0