100128

No matter how hard you fight it, you'll fall.

It hurts, but I will put on a fake smile. I love you, and that's why it hurts so bad. Are you blind? I'm standing next to you while you walking away and you blame me. Please don't leave, you have allways been on my first place and you allways will be.


100122

Jaha, då var man tradera-beroende. Sitter och bjuder på en massa skit. Jag har tex bjudit på ett par duntofflor och en elektrisk huvudmassör grej. Haha! Jätteonödigt! Men man mår bra av att köpa onödiga saker har jag hört och det verkar stämma på mig. Än så länge har jag vunnit en aktion:

60 kr för alla 3 =)


100120

Gud lyssnade på mig och jag tar tillbaka att han aldrig lyssnar, för jo det gör han. Tack.

Nu har jag inte dåligt samvete för att jag inte skänkt pengar till Haiti heller =) För det har jag gjort nu. Jag behöver ingen lägnehet längre och jag kände att pengakrisen började försvinna, iaf så pass mycket att jag skickade två sms från mobilen och gav 60 kr. Jag skickade "10katastrof" (10kr) och sen "katastrof" (50kr) till 72950.


100119

Om jag ska vara ärlig så önskar jag allt detta om 2012 ska vara sant. Jag bryr mig inte längre. Jag orkar inte leva längre på denna sjuka planet. Hur stor del av sitt liv är man egentligen lycklig? När var jag lycklig senast? Jag är så jävla avundsjuk på andras liv. Jag menar inte direkt att det är mer synd om mig, men jag har råkat sätta mig i en så jävla komplicerad sits. Jag tittar på mina kompisars liv och jag önskar att jag hade deras. Att mitt stora problem just nu är den muntliga redovisningen imorn, att jag inte har råd med den assnygga väskan eller att jag blev sjuk precis lagom till festen jag skulle på. Jag vill ha normala problem!  (det är säkert så att alla andra känner precis samma sak som jag, varför har de det så lätt medan jag bara får problem...) Men iaf, det är så jag känner just nu.

Och Gud, hjälp mig för en gångs skulle för fan.


100118

Jag har verkligen insett allvaret med min ekonomi. Det är inte heller det lättaste att få hur många pass som helst...vi får se hur det blir. Hur som helst, nu måste jag egentligen råplugga men jag pallar verkligen inte! :( men jag ska, för jag måste. Sen ska jag och Sara på bio. Ser mest fram emot att röka. Seriöst, jag kommer aldrig kunna sluta röka. Det gör mig glad även de värsta dagarna =) mja, men nu ska jag plugga iallafall.

Förresten så vill inte svullnaden går ner på min tunga och nu har jag fått reda på att det inte är bra att dricka varma drycker de första veckorna -.- bra att jag fick reda på det nu (y) jag som druckit det minst 2 ggr per dag.

Btw. Jag ska ha min 18-årsfest den 13 februari :) Den ska vara hemma hos mig, jag ska bjuda ca 20 tjejer, det blir killfri fest ;)



100117

Skriver väl ett inlägg bara för att, så det blir inte så intressant. Såhär ligger allt till i mitt liv just nu iaf:

* Svullnaden i tungan vill inte gå ner.
* Jag saknar Siki något fruktansvärt, det känns som han har varit borta i flera månader.
* Panik med pengar!! Ojoj..
* En rapport skrivning och ett jättejobbigt prov tills fredag & torsdag, jag pallar inte!
* Annars flyter livet på, lite små problem bara =) jag är 18 och jag älskar att visa mitt pass för världen trots att jag har den fulaste bilden.

Godnatt då!



(Gammal bild)

100115

Fuck vad jag är trött!! Ikväll var jag på skylten med Sara, Johanna och Olivia. Mamma gav mig pengar till en konsert i Ryttargårdskyrkan ikväll så jag tog pengarna och drog till Skylten istället. Och för första gången på väldigt länge, kanske första gången någonsin så fick jag ett sting av dåligt samvete. Mamma har varit så snäll på senaste tiden och hon var så glad att jag skulle till kyrkan ikväll. Men jag gjorde det eftersom jag är sjukt desperat efter pengar.

Lite bilder från kvällen:





I slutet var det faktiskt ganska kul ;) så det var en värd kväll (y)


Lite hiss&diss

* Jag hissar tjejerna i klassen som fixade tungpircingen. (Jag vet att det inte är billigt!)

* Att 15-20 graderskylan har försvunnit. Nu ligger temeraturen på ungefär 5 minus. Och det känns varmt nu när det varit så fruktansvärt kallt!

* Mina nya, fina underkläder från HM. Billiga dessutom =)

Schhexhiga va!? :D (jag pratar så nu ;P, skitkul)



* Min fruktansvärt dåliga ekonomi. Den hade varit i helt okej om jag inte hade planer till att åka till Serbien, Grekland, Öland och något annat land med Sara m.fl Min plan är att vara arbetsnarkoman fram till sommaren, snåla med att köpa mat och cigg och knappt inhandla kläder :,( Resten får jag väl låna...för det kommer saknas pengar ändå.

* Min pappa är värd en diss.

* Onkwokwo, eller hur det nu stavas. Nej, jag har inte läst boken. Nej jag kommer inte hinna läsa boken och nej, jag har inte kommit längre än sida 13.


100115

Av tjejkompisarna i klassen fick jag en mycket uppskattad present dagen efter jag fyllde år. Först fikade vi på Linds. De köpte en tårta som vi åt upp rätt snabbt. Sen var det på med ögonbindel inne på cafet, in i en bil, 7 tjejer var vi så det var trångt men jag hade kanske den skönaste platsen :D Jag låg på alla. När ögonbindeln åkte av var vi inne på federal och jag kom ut därifrån med piersad tunga :D :D :D

TACK TJEJER!<3 Jag blev verkligen jätteglad trots att jag var lite halvchockad efteråt och mest såg borta ut ;P



Såhär ser det ut =) Bilden är tillägnad Sofia eftersom hon är så glad för min skull ;)


100114

Livet är inte alltid det lättaste, men det kunde ha varit svårare. Siki och jag har svårt att få till det här med sambo-skiten. Men jag har bestämt mig. Jag tänker inte förlora Siki. Om man verkligen älskar varandra till 100 procent så gör man allt för att det ska hålla och det har vi ikväll bestämt oss för att göra. Även om det tar mer än 6 månader.
Min pappa kommer nog ta ett tag innan jag förlåter han. Men mamma, jag vet inte riktigt vad jag ska säga...jag har nog inte tyckt om dig såhär mycket på länge. Vad har hänt med dig? Äh, det är väl bara tillfälligt..antar jag.
Men nu måste jag sova. Imorn är det skola igen. Klockan 8.10. Jag får faktiskt se om jag orkar gå. Jag känner mig mentalt trött. Har ändå bara 2 mattelektioner imorn. Men i ochförsig är det matte jag behöver...

Här är en fin bild på Siki :P för X antal år sedan. Han kanske var 20? Ingen aning faktiskt.


100110

Hallå! Dagen är faktiskt kommen och det känns bara sjukt och overkligt. Jag hade föreställt mig springa runt och hoppa och ge glädjetjut hela dagen men jag sitter lugn i min säng och undrar hur jag egentligen ska hantera det här sen. Jag antar att jag får ta ett steg i taget...

Efter all denna väntan är jag nu 18. Puss!


100108

Det här fick jag av Siki. Hans lyckosak :')

<33


100108

Såhär såg jag ut igår i skolan, den nya västen och skärpet är egentligen inget skärp men jag behövde ett så jag tog axelbandet som hör till min nya väska från VILA (:


Bjuder lite på bilderna känner jag.


100108



Gjorde en liten töntig bild till hiss & diss, ville ha något mer färgglatt, haha! Jag ska köra en liten hiss & diss med mina klädfavoriter =)

* Paljettkjolen som jag fått låna över jullovet av Alice:

 

* Ett par sjukt snygga pumps från Scorett. Hög klack med platå, lägger in bilden sen när Sara skickat den. Har inte köpt dem än men jag ska försöka spara ihop och köpa dem. De är inte så billiga tyvärr.

* Tröjor/ t-shirtar med paljetter på axlarna. Kenza har många sådana tröjar, jättefina =)



* Fula kläder när man går ut. Jag prioriterar att vara varm framför att vara snygg nu i Sveriges hårda vinter. Och det är så tråååkigt att se ut som en röd michellingubbe varje gång man är ute :(

* Kläder som alla andra har. Mycket på Gina tricot är verkligen fint men det är så tråkigt när man kommer hem och upptäcker att 5 av ens kompisar har samma plagg och halva skolan.

* Stilettklackar har jag läst i modetidningar att det är ute och jag håller med, snyggare med lite mer rejäl klack. (Mina fina scorett skor har i och för sig ganska smal klack men inte FÖR smal.)


100108

Lite planer framöver :D

* Gå ut och äta på Palats (har gratiskuponger) , antingen med 3 kompiar eller gå ut 2 gånger
* Gå på bio (har en biobiljett) snabba cash går på bio snart, det blir nog den
* Fest kanske den 22 i Norrköping (inget bestämt, men kanske)
* Teenstreetåterträff
* Jag ska ha 18-årsfest (för mina tjejer)
* På måndag händer kanske något oxå, vet inte vad dock =) , Sara sa att jag inte skulle boka in något då



(Min näsa har visserligen en knöl men INTE så stor i verkligenheten xD!)

100108

Jag var på väg hem från bussen förut. Visste inte om jag skulle klara mig hela vägen hem. Jag hade så svårt att andas. Det gjorde så ont för att det var så kallt, jag började springa för att komma hem snabbare. Men då blev jag anfådd och behövde andas mer. På något sätt klarade jag mig hem. Men jag tänker inte gå ut mer.

Jag hatar vinter, jag hatar 20 minus, jag hatar Sverige just nu. Jag har aldrig varit med om sådan kyla. Mamma sa att det var såhär kallt på 90-talet, men antagligen höll mamma mig och Anna inne då. Så jag har faktiskt aldrig varit i såhär kallt väder. Och ändå är det mycket kallare i andra delar av Sverige.


100108

FAN!
Sitter hemma en fredags kväll. Mamma och pappa vägrar sjussa till Alice. Lata jävlar. Pappa sa att han hade hämtat om jag hade åkt dit 8-12 på förmiddagen. ÄR HAN HELT JÄVLA KÖRD ELLER!? Vad FAN tror han att jag har för liv? Jag går i skolan, jobbar eller går till kyrakn vid den tiden. OCH VEM FAAAAAAAAN ÅKER TILL SIN KOMPIS KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN!? Jävla freak. Fyller om 2 dagar så fuck u.

(Ursäkta mitt pms-utbrott, men om jag inte hade skrivit hade jag tagit ut ilskan på min katt eller liknande)

100106

Igår kväll, efter jobbet kom Angelica och Sofia hem till mig. Vi pratade, drack te och lite sånt mysigt. Angelica gick hem och Siki kom till mig. Sofia stannade ett tag till och när hon hade gått hem gick jag och Siki ut i kylan med Laban och tog en varm, härlig dusch när vi kommit in.

Jag gjorde mer te, vi myste framför tv innan vi kröp till sängs. Kunde dock inte sova, så vi gick upp och smååt och lite allt möjligt innan vi äntligen somnade halv 6, 6.

Siki åkte hem, jag tog hand om Laban. Vid 6 gav jag mig ut i det fruktansvärt kalla vädret för att ta bussen. Tänkte inte på att det räknas som söndag idag, så stod pch frös arslet av mig i 25 minuter och väntade lika länge på rece.

Jag kom fram till Siki halv 8. Jag somnade i hans knä. Jag orkade inte prata med han eller så. Klumpen i halsen bara växte. Och tårarna började rinna precis innan vi skulle åka och han stod och höll om mig och sa att han älskar mig.

Andra gången jag börjar grina var precis innan han ska gå på bussen och han säger igen att han älskar mig och sen hejdå. Jag får inte ens fram ett hejdå. Kände mig jättedum. Dusko sjussade hem mig sen. Hela vägen hem grät jag.

Jag och Siki smsade sen. Han skrev att jag skulle kolla i min påse. Att han hade lagt sin lyckosak där och att jag ska tänka på han när jag ser det. Det var en snäcka som gick att öppna. I snäckan låg en guldkedja. Då grät jag floder :p

Nu är han på väg till Serbien iallafall och Gud vet när han kommer tillbaka. Han (siki, inte Gud) säger ungefär 2, 3 månader men jag är tveksam. Jag tror det tar längre tid.

Nu ska jag iallafall försöka sluta deppa för jag har nog några roliga månader framför mig med mina underbara underbara vänner! :)


100103

Min plan: Färga håret rött, eller rödbrunt rättare sagt och ta den färg som alltid blir över och färga löshåret.

Resultatet: MITT HÅR ÄR LILA! Och färgen räckte dessutom inte till löshåret så du har jag KORT LILA hår :) vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för jag kan inte färga om det nu direkt för mitt hår är i så dåligt skick

Såhär ser det ut iaf men det är lite svårt att se det tydligt på bild.

Saknar mitt bruna, långa, fina hår :(


091231

Året började typ med att jag fyllde år. Men jag fyllde bara 17 så det var inget viktigt. Någon vecka efter så åkte bland annat jag och Sofia till Jönköping på återträff för Teenstrett



När vi kommit hem från Jönköping var det skolan som gällde men på helgen blev det en hel del fest. Vet inte hur pass bra bilder jag har, men ska försöka hitta några hyffsade.











Jag var inte så bra på att ta kort, så har inte alls många bra. Ska fortsätta skriva snart men nu smäller det rätt rejält. Kanske ska kolla på några raketer.

Så det var kul. Nu är iallafall ett nytt år.

Hittade inte världens bästa bild men vi grillade riktigt mycket i våras.



Sista maj träffade jag någon som jag senare fattade mycket tycke för. Älskar dig!



Sen kom sommaren, skolavslutning var katstrof så den ska vi inte prata om. Men det finns andra fina minnen som är värda att nämnas. Torp, Öland och Teenstreet bland annat.







Och det har blivit många fikastunder på stan i år.



På hösten och nu i början av vintern kan jag inte påstå att det hände så mycket. Nu vill jag bara önska er alla en riktigt gott nytt år. Här bjuder jag på en bild och med det avslutar jag min sumering av 2009 och inleder 2010 =)


RSS 2.0